Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,050
FG: 1,009
Mengde vørter: 62,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
150g hvetemalt
300g munich lite
400g caramel aromatic
12,1kg palemalt

[B]Humle og krydder[/B]
40g simcoe 60 min
90g citra 5min
120g citra tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c i 60min
72c i 15 min
78c skyll

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1056
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
19 c i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. januar 2019
Flasket: 24. januar 2010
Filtrert: Nei
Karbonering: N