Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,050 FG: 1,009 Mengde vørter: 62,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 150g hvetemalt 300g munich lite 400g caramel aromatic 12,1kg palemalt [B]Humle og krydder[/B] 40g simcoe 60 min 90g citra 5min 120g citra tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c i 60min 72c i 15 min 78c skyll [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1056 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: 19 c i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2019 Flasket: 24. januar 2010 Filtrert: Nei Karbonering: N