Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1,051 FG: 1,015 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 11,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1865 gram Pilsner 935 gram Maris Otter 335 gram Vienna 167 gram Victory 55 gram Acid [B]Humle og krydder[/B] 10 gram Fuggles 60 min. 20 gram Simcoe 10 min. 20 gram Cascade 10 min. 20 gram Citra 3 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 61,5 til 67,5 grader i 70 min. 70 til 76 grader i 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 1 stk Informasjon om gjæring: 16 til 20 grader over 13 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2020 Flasket: 25. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N