Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4D Engelsk golden ale
OG: 1,051
FG: 1,015
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 11,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1865 gram Pilsner
935 gram Maris Otter
335 gram Vienna
167 gram Victory
55 gram Acid

[B]Humle og krydder[/B]
10 gram Fuggles 60 min.
20 gram Simcoe 10 min.
20 gram Cascade 10 min.

20 gram Citra 3 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
61,5 til 67,5 grader i 70 min.
70 til 76 grader i 15 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 1 stk
Informasjon om gjæring:
16 til 20 grader over 13 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2020
Flasket: 25. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N