Brygger: Jesper Horde
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1,044
FG: 1,003
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Byggmalt fra både Stor-Galaas og Bonsak
Spesial malt (Cara) fra både Stor-Galaas og den Nederlanske øl bryggeri Gulpener
Flaket Hvete
Hjemmelaget Belgisk Candi sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Merkur vokset i Nederland og Norske vilhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
2 av 3 øl er brygget med ein single infusion mash og 1 er brygget med ein step-infusion mash.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Blanding av vilgjær
Gjærmengde: ukjent
Informasjon om gjæring:
Fermentert med vilgjær.

Ølet består av 3 øl som går fra ung til gammel akkurat som i ein tradisjonell Geuze.
Alle 3 er fermentert med startere som er laget med vilgjær.

Ølet sto lenge og alle har vært i ein eikefat for ein stund men det er ikke så mye merkbar av.

[B]Kommentarer[/B]
Ølet har flaskemodnet 1 år.

Ølet er ein imitasjon av ein tradisjonell Geuze Lambic. Ølet består ut av 3 Lambic style øl alle brygget med både Norske og Nederlandske ingredienser.

Det var vanskelig å svare på 'volume of brew' Siden det er ein beregnet blanding av 3 øl som ved flasking var 18L circa. 

Beregning av blanding har jeg brukt også til å beregne OG, FG, IBU, ABV etc.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. mai 2018
Flasket: 4. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N