Brygger: Jesper Horde Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1,044 FG: 1,003 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Byggmalt fra både Stor-Galaas og Bonsak Spesial malt (Cara) fra både Stor-Galaas og den Nederlanske øl bryggeri Gulpener Flaket Hvete Hjemmelaget Belgisk Candi sukker [B]Humle og krydder[/B] Merkur vokset i Nederland og Norske vilhumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 2 av 3 øl er brygget med ein single infusion mash og 1 er brygget med ein step-infusion mash. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Blanding av vilgjær Gjærmengde: ukjent Informasjon om gjæring: Fermentert med vilgjær. Ølet består av 3 øl som går fra ung til gammel akkurat som i ein tradisjonell Geuze. Alle 3 er fermentert med startere som er laget med vilgjær. Ølet sto lenge og alle har vært i ein eikefat for ein stund men det er ikke så mye merkbar av. [B]Kommentarer[/B] Ølet har flaskemodnet 1 år. Ølet er ein imitasjon av ein tradisjonell Geuze Lambic. Ølet består ut av 3 Lambic style øl alle brygget med både Norske og Nederlandske ingredienser. Det var vanskelig å svare på 'volume of brew' Siden det er ein beregnet blanding av 3 øl som ved flasking var 18L circa. Beregning av blanding har jeg brukt også til å beregne OG, FG, IBU, ABV etc. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. mai 2018 Flasket: 4. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N