Brygger: Tom Erik Roberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8B Sweet stout) Ekstra ingredienser: Cherry puree, Cholaca(defatted chocolate), Vanilla OG: 84 FG: 19 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 150 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pale ale carafa special III vienna caramunich III carapils chocholate roiasted barley [B]Humle og krydder[/B] magnum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 120 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp002 Gjærmengde: 486 billion Informasjon om gjæring: 19 deg 14 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. september 2019 Flasket: 15. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F