Brygger: Tom Erik Roberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8B Sweet stout)
Ekstra ingredienser: Cherry puree, Cholaca(defatted chocolate), Vanilla
OG: 84
FG: 19
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 39,0
Beregnet farge: 150 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pale ale
carafa special III
vienna
caramunich III
carapils
chocholate
roiasted barley

[B]Humle og krydder[/B]
magnum

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 120 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp002
Gjærmengde: 486 billion
Informasjon om gjæring:
19 deg 14 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. september 2019
Flasket: 15. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F