Brygger: ernst notvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: kaffi og bittelitt eikechips OG: 1103 FG: 1022 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 10,5% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 93 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg vienna 1,1kg havre 1kg carafa 1 0,8 caramunich 3 0,8cafe 0,5 aroma 0,5 sjokolade 0,15 biscuit 0,1 black 0,1 special b 0.8 muscovado sukker [B]Humle og krydder[/B] centennial bitterhumle kaffe 10 gr eikechips [B]Andre ingredienser[/B] vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] dobbelmesket 2x 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Gjernes\Vinje kveik Gjærmengde: mariaue+ Informasjon om gjæring: laget "starter" dagen før med kveikblend 2 liter på kjøkkenbenk 2 ts kveik [B]Kommentarer[/B] smaker kaffe og stout, men er noe eik i, så det er noter fra det og, men mest kaffesmak, så da ble det den kategorien [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. oktober 2019 Flasket: 26. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F