Brygger: ernst notvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: kaffi og bittelitt eikechips
OG: 1103
FG: 1022
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 10,5%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 93 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8 kg vienna
1,1kg havre
1kg carafa 1
0,8 caramunich 3
0,8cafe
0,5 aroma
0,5 sjokolade
0,15 biscuit
0,1 black
0,1 special b
0.8 muscovado sukker

[B]Humle og krydder[/B]
centennial bitterhumle
kaffe
10 gr eikechips

[B]Andre ingredienser[/B]
vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
dobbelmesket 2x 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Gjernes\Vinje kveik
Gjærmengde: mariaue+
Informasjon om gjæring:
laget "starter" dagen før med kveikblend 2 liter på kjøkkenbenk 2 ts kveik

[B]Kommentarer[/B]
smaker kaffe og stout, men er noe eik i, så det er noter fra det og, men mest kaffesmak, så da ble det den kategorien

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. oktober 2019
Flasket: 26. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F