Brygger: Andreas Tufte Fjellanger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,047
FG: 1,010
Mengde vørter: 38,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 20,5
Beregnet farge: 9,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,6kg BEST pils malt
1kg BEST Vienna malt
0.3kg Best Melanoidin malt

[B]Humle og krydder[/B]
65g Hallertauer Mittelfrüh - 60min
35g Hallertauer Mittelfrüh - 15min

[B]Andre ingredienser[/B]
protaflock
Gjærnæring
Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
65c i 60min
utmerk på 75c i 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
2pk WLP029 i 2,3L starter, så ca 300milliarder, beregnet med mr.malty

Gjæret i romtemperatur i kjeller (16c) i 14 dager, karbonert og modning på fat.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. januar 2020
Flasket: 25. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F