Brygger: Andreas Tufte Fjellanger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,047 FG: 1,010 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 20,5 Beregnet farge: 9,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,6kg BEST pils malt 1kg BEST Vienna malt 0.3kg Best Melanoidin malt [B]Humle og krydder[/B] 65g Hallertauer Mittelfrüh - 60min 35g Hallertauer Mittelfrüh - 15min [B]Andre ingredienser[/B] protaflock Gjærnæring Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 65c i 60min utmerk på 75c i 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: 2pk WLP029 i 2,3L starter, så ca 300milliarder, beregnet med mr.malty Gjæret i romtemperatur i kjeller (16c) i 14 dager, karbonert og modning på fat. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. januar 2020 Flasket: 25. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F