Brygger: Per Arne Munthe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4F California common/steam beer OG: 1,054 FG: 1,013 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 29,5l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.4 kg Pale Malt 0.140 kg Crystal Malt 0.140 kg Munich 0.070 kg Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] 60 g EKG @60 15 g EKG @10 25 g EKG 10 min hopstand 10 g Crystal 10 min hopstand 75g Crystal dryhop @7 day [B]Andre ingredienser[/B] 1.25 g CaCl2 5 g CaSO4 [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @66 C 5 min @78 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: dry Gjærmengde: 2 pkts Fermentis S-0 Informasjon om gjæring: start @18 C, freerise to 21 and hold for 14 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. august 2021 Flasket: 27. august 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N