Brygger: Per Arne Munthe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4F California common/steam beer
OG: 1,054
FG: 1,013
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 29,5l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.4 kg Pale Malt
0.140 kg Crystal Malt 
0.140 kg Munich
0.070 kg Chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
60 g EKG @60
15 g EKG @10
25 g EKG 10 min hopstand
10 g Crystal 10 min hopstand
75g Crystal dryhop @7 day

[B]Andre ingredienser[/B]
1.25 g CaCl2
5 g CaSO4

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @66 C
5 min @78 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: dry
Gjærmengde: 2 pkts Fermentis S-0
Informasjon om gjæring:
start @18 C, freerise to 21 and hold for 14 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. august 2021
Flasket: 27. august 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N