Brygger: Bjørn Evan Pettersson Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 1,057 FG: 1,007 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Malt Red X Melandoin [B]Humle og krydder[/B] Chinook Aurora [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55C i 15 min 65C i 45 min 78C i 5 min Skyll med 80 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1pk Informasjon om gjæring: 22C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. desember 2018 Flasket: 6. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N