Brygger: Bjørn Evan Pettersson
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4H Irsk rød
OG: 1,057
FG: 1,007
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich Malt
Red X
Melandoin

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Aurora

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
55C i 15 min
65C i 45 min
78C i 5 min
Skyll med 80 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1pk
Informasjon om gjæring:
22C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. desember 2018
Flasket: 6. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N