Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: 1070 FG: 1015 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 36,65l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 74 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4260 gr. Pilsmalt, EBC 3,5 300 gr. Viennamalt, EBC 8 300 gr. Melanodin, EBC 70 140 gr. Munich malt, EBC 25 120 gr. Crystal red, EBC 400 60 gr. Chocolate, EBC 1000 60 gr. Amber, EBC 125 366 gr. D-180 Candy sirup, EBC 480 260 gr. Muscovado sugar, EBC 550 300 gr. Spraymalt, EBC 9 [B]Humle og krydder[/B] 16 gr. Columbus pellets, IBU 12,9 tid 01:00 25 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 4,5 tid 00:15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68°C 75 min 78°C 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 610 ml. Slurry Informasjon om gjæring: 9-11 grader 28 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. april 2018 Flasket: 24. juni 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F