Brygger: Yngve Syrtveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1045 FG: 1010 Mengde vørter: 130,0l Mengde ferdig øl: 115,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hopshiner Pale Pilsnermalt (Castle) Bries Light pilsen malt (DME) Dextrose Rørsukker til karbonering [B]Humle og krydder[/B] Amarillo Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Clairex Wirlfloc Gjærnæring Gelatin [B]Meskeinformasjon[/B] Brygget på bål, og derfor er tempstyring så som så. Mesket gradvis fra 45 grader til 65 grader hvor jeg mesket 1 time. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: ~3 pakker per 20l Informasjon om gjæring: Startet lavt på 15 grader med gradvis stigning til 22 grader på dag 14. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. februar 2020 Flasket: 15. mars 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N