Brygger: Yngve Syrtveit
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1045
FG: 1010
Mengde vørter: 130,0l
Mengde ferdig øl: 115,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hopshiner Pale
Pilsnermalt (Castle)
Bries Light pilsen malt (DME)
Dextrose
Rørsukker til karbonering

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo
Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Clairex
Wirlfloc
Gjærnæring
Gelatin

[B]Meskeinformasjon[/B]
Brygget på bål, og derfor er tempstyring så som så. Mesket gradvis fra 45 grader til 65 grader hvor jeg mesket 1 time.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: ~3 pakker per 20l
Informasjon om gjæring:
Startet lavt på 15 grader med gradvis stigning til 22 grader på dag 14.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. februar 2020
Flasket: 15. mars 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N