Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1,051
FG: 1,011
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Eraclea pilsmalt 78 %
Flaked mais 15 %
Chit malt 4 %
Syremalt 3 %

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum og Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader/70 min
78 grader/10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP940
Gjærmengde: 450 mrd
Informasjon om gjæring:
3 uker @ 12 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2020
Flasket: 16. mars 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F