Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1,051 FG: 1,011 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Eraclea pilsmalt 78 % Flaked mais 15 % Chit malt 4 % Syremalt 3 % [B]Humle og krydder[/B] Magnum og Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader/70 min 78 grader/10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP940 Gjærmengde: 450 mrd Informasjon om gjæring: 3 uker @ 12 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2020 Flasket: 16. mars 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F