Brygger: Steffen Selnes Karlsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,079 FG: 1,016 Mengde vørter: 20,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Light malt Munich Dark malt Pilsner malt Caramunich malt Melanoiden malt Acid malt Carapils [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 10 min på 50 grader. 30 min på 65 grader. 40 min på 71 grader. 10 min på 77 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: Starter Informasjon om gjæring: 7 dager på 10 grader 9 dager på 17 grader 6 dager på 4 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. desember 2017 Flasket: 13. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F