Brygger: Steffen Selnes Karlsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,079
FG: 1,016
Mengde vørter: 20,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich Light malt
Munich Dark malt
Pilsner malt
Caramunich malt
Melanoiden malt
Acid malt
Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
10 min på 50 grader.
30 min på 65 grader.
40 min på 71 grader.
10 min på 77 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: Starter
Informasjon om gjæring:
7 dager på 10 grader
9 dager på 17 grader
6 dager på 4 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. desember 2017
Flasket: 13. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F