Brygger: Øystein Bjorøy
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydderøl (basistype 11B Mørk sterk belgisk ale)
Ekstra ingredienser: Apelsin skall timian coriander Candy sirup
OG: 1,069
FG: 1,010
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
46% Pilsmalt
20% Pakemalt
4% Munich
6% Abbey
6% Hvete
6% Rug
5% Spesial B
5% Crystall
2% Carafa 3
Candy sirup

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
EKG
Eqinox
Saaz
Apelsinskall søt
Coriander
Timian

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader 15 min
62 grader 30 min
70 grader 20 min
76 grader 15 min

Carafa 3 er kaldmesket

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3724
Gjærmengde: 3l starter
Informasjon om gjæring:
18 dager på 21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. desember 2017
Flasket: 10. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N