Brygger: Øystein Bjorøy Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydderøl (basistype 11B Mørk sterk belgisk ale) Ekstra ingredienser: Apelsin skall timian coriander Candy sirup OG: 1,069 FG: 1,010 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 46% Pilsmalt 20% Pakemalt 4% Munich 6% Abbey 6% Hvete 6% Rug 5% Spesial B 5% Crystall 2% Carafa 3 Candy sirup [B]Humle og krydder[/B] Magnum EKG Eqinox Saaz Apelsinskall søt Coriander Timian [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader 15 min 62 grader 30 min 70 grader 20 min 76 grader 15 min Carafa 3 er kaldmesket [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3724 Gjærmengde: 3l starter Informasjon om gjæring: 18 dager på 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. desember 2017 Flasket: 10. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N