Brygger: Anders Netland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,101 FG: 1,030 Mengde vørter: 15,5l Mengde ferdig øl: 13,5l Alkoholstyrke: 9,3% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt Sukker til annengangsgjæring på flaske [B]Humle og krydder[/B] Magnum Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i 60 min i 64 - 66 gr C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US 05 Gjærmengde: 11,5 gr Informasjon om gjæring: Lett syrnet med melkesyrebakterier fra Biola i ett døgn. Deretter kokt med humle. Gjæret i romtemperatur ca 20 - 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. november 2016 Flasket: 15. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N