Brygger: Anders Netland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,101
FG: 1,030
Mengde vørter: 15,5l
Mengde ferdig øl: 13,5l
Alkoholstyrke: 9,3%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
Sukker til annengangsgjæring på flaske

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket i 60 min i 64 - 66 gr C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US 05
Gjærmengde: 11,5 gr
Informasjon om gjæring:
Lett syrnet med melkesyrebakterier fra Biola i ett døgn.
Deretter kokt med humle.
Gjæret i romtemperatur ca 20 - 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. november 2016
Flasket: 15. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N