Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk frukt lambic
OG: 1042
FG: 1000
Mengde vørter: 35,0l
Mengde ferdig øl: 32,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsenmalt 4 kg
Hvetemalt 2 kg
Flaket hvete 0,7 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Hersbrucher 2,3% 65 gr fra 2014

[B]Andre ingredienser[/B]
200 gr kirsebær pr. Liter vørter

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesker på 69 grader i 60 min, skyller på 78, koker i 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 400, dregs
Gjærmengde: 1,8 l starter
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring 1 uke, sekundær på eikefat med dregs fra cantillon og Lindheim. 2 mnd på eikefat. Deretter på Pet ballong tilsetter frukt, står 6 mnd.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. juli 2018
Flasket: 19. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N