Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk frukt lambic OG: 1042 FG: 1000 Mengde vørter: 35,0l Mengde ferdig øl: 32,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsenmalt 4 kg Hvetemalt 2 kg Flaket hvete 0,7 kg [B]Humle og krydder[/B] Hersbrucher 2,3% 65 gr fra 2014 [B]Andre ingredienser[/B] 200 gr kirsebær pr. Liter vørter [B]Meskeinformasjon[/B] Mesker på 69 grader i 60 min, skyller på 78, koker i 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 400, dregs Gjærmengde: 1,8 l starter Informasjon om gjæring: Primærgjæring 1 uke, sekundær på eikefat med dregs fra cantillon og Lindheim. 2 mnd på eikefat. Deretter på Pet ballong tilsetter frukt, står 6 mnd. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. juli 2018 Flasket: 19. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N