Brygger: Svein Erik Kvamsdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,053 FG: 1,013 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 41,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10.5 kg (77.8%) — Thomas Fawcett Pale Malt, Golden Promise 600 g (4.4%) — Thomas Fawcett Amber Malt 600 g (4.4%) — Thomas Fawcett Brown 600 g (4.4%) — Ireks Crystal Maple — 500 g (3.7%) — Thomas Fawcett Pale Chocolate 400 g (3%) — AXA - Moss mølle Lettkokte havregryn 300 g (2.2%) — Thomas Fawcett Dark Crystal Malt — Korn [B]Humle og krydder[/B] 16 g (11 IBU) — Magnum 15.3% — Kok — 60 min 30 g (5 IBU) — Mosaic 12.4% — Kok — 5 min 30 g (3 IBU) — Mosaic 12.4% — Kok — 2 min 100 g (5 IBU) — Citra 13.2% — Aroma — 20 min hopstand @ 73 °C 100 g (5 IBU) — El Dorado 12.7% — Aroma — 20 min hopstand @ 73 °C 40 g (2 IBU) — Mosaic 12.4% — Aroma — 20 min hopstand @ 73 °C [B]Andre ingredienser[/B] 6.8 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mesk 8.9 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mesk 6.8 g — Gypsum (CaSO4) — Mesk 1 stk — Whirlfloc — Kok — 15 min 2 g — Yeast Nutrients — Kok — 15 min 20 dråper — Brewers Clarex — Primær [B]Meskeinformasjon[/B] Temperatur — 65 °C — 60 min Temperatur — 75 °C — 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Verdant Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Primær — 18 °C — 3 dager Primær — 20 °C — 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. januar 2022 Flasket: 9. februar 2022 Filtrert: Nei Karbonering: F