Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1076 FG: 1012 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,9l Alkoholstyrke: 8,4% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 59 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5704 gr. Pilsnermalt, EBC 3,5 221 gr. Crystal, EBC 400 74 gr. Carafa III, EBC 1350 368 gr. D-180 Candy sirup,. EBC 480 534 gr. Hvitt sukker, EBC 0 [B]Humle og krydder[/B] 36 gr. Northern Brewer, IBU 7,6 tid 01:00 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65°C 75 min 78°C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 530 Abbey Ale ye Gjærmengde: 102 ml. Slurry Informasjon om gjæring: 22 grader 15 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2018 Flasket: 25. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F