Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1076
FG: 1012
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,9l
Alkoholstyrke: 8,4%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 59 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5704 gr. Pilsnermalt, EBC 3,5
221 gr. Crystal, EBC 400
74 gr. Carafa III, EBC 1350
368 gr. D-180 Candy sirup,. EBC 480
534 gr. Hvitt sukker, EBC 0

[B]Humle og krydder[/B]
36 gr. Northern Brewer, IBU 7,6 tid 01:00

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65°C	75 min
78°C	10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 530 Abbey Ale ye
Gjærmengde: 102 ml. Slurry
Informasjon om gjæring:
22 grader 15 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2018
Flasket: 25. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F