Brygger: Per Olav Fremo Kalvå
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 1,060
FG: 1,016
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
50% Munich
33% Pilsmalt
6% Flaket havre
4% Fawcett 120 ebc
4% Melanoidinmalt
3% Fawcett crystal II

[B]Humle og krydder[/B]
20 g saaz 15 og 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp830
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
12 - 19 grader over tre uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. september 2018
Flasket: 5. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F