Brygger: Per Olav Fremo Kalvå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1,060 FG: 1,016 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 50% Munich 33% Pilsmalt 6% Flaket havre 4% Fawcett 120 ebc 4% Melanoidinmalt 3% Fawcett crystal II [B]Humle og krydder[/B] 20 g saaz 15 og 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp830 Gjærmengde: slurry Informasjon om gjæring: 12 - 19 grader over tre uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. september 2018 Flasket: 5. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F