Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5D Altbier
OG: 1,050
FG: 1,012
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
3,30 kg pilsnermalt
2,00 kg lyst münchner
0,70 kg mørkt münchner
0,15 kg Carafa Special III
0,15 kg Caramunich I

[B]Humle og krydder[/B]
Humle
40 gr Perle 9% @ 60
25 gr Spalt 5% @ 10
25 gr Spalt 5% @ 5

[B]Andre ingredienser[/B]
2,5 ts kalsiumsulfat
1,5 ts kalsiumklorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 + 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP036 Düsseldo
Gjærmengde: 500 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
14 til 18 grader

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. desember 2019
Flasket: 22. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N