Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt 3,30 kg pilsnermalt 2,00 kg lyst münchner 0,70 kg mørkt münchner 0,15 kg Carafa Special III 0,15 kg Caramunich I [B]Humle og krydder[/B] Humle 40 gr Perle 9% @ 60 25 gr Spalt 5% @ 10 25 gr Spalt 5% @ 5 [B]Andre ingredienser[/B] 2,5 ts kalsiumsulfat 1,5 ts kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] 65 + 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP036 Düsseldo Gjærmengde: 500 milliarder celle Informasjon om gjæring: 14 til 18 grader [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. desember 2019 Flasket: 22. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N