Brygger: Stian Bakketeig Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1075 FG: 1007 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 28,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Belgisk pils malt Torrified hvete Invert sukker [B]Humle og krydder[/B] Premiant og Warrior i bitter Styrian Golding og Hersbrucker til smak [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55° - 20min 63° - 35min 68° - 20min Skyll på 73° [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 Trappist Ale Gjærmengde: 2pk på 2,5L starter Informasjon om gjæring: Pitch på 21°, satt til gjæring på 18°. Holdt 18° i en uke før temp ble hevet til 19° til ferdig utgjæret. sukker tilsatt i 2 omganger i første del av gjæring. ( derfor høyere volum på ferdig øl kontra vørter) Brukte ren O2 ved pitch (90sek) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. september 2019 Flasket: 2. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N