Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1F Norsk pilsner butikk-klasse OG: 1048 FG: 1011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 7,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt: 3600 g Lys munich: 800 g Spitzmalt: 200 g Syremalt: 150 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum: 12 g @ 60 min Mittelfrüh: 10 g @ 15 min Mittelfrüh: 10 g @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Klorid og kalsium [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 72 C i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP850 Gjærmengde: Slurry 4 dl Informasjon om gjæring: 18 døgn på 10 C 3 døgn på 15 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. desember 2019 Flasket: 8. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F