Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1F Norsk pilsner butikk-klasse
OG: 1048
FG: 1011
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 7,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt: 3600 g
Lys munich: 800 g
Spitzmalt: 200 g
Syremalt: 150 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum: 12 g @ 60 min
Mittelfrüh: 10 g @ 15 min
Mittelfrüh: 10 g @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Klorid og kalsium

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min
72 C i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP850
Gjærmengde: Slurry 4 dl
Informasjon om gjæring:
18 døgn på 10 C
3 døgn på 15 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. desember 2019
Flasket: 8. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F