Brygger: Anders Gjørwad Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,049
FG: 1,012
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 7,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,70 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 78,3 % 
0,60 kg Vienna (BestMälz) (8,0 EBC) 10,0 % 
0,30 kg Munich Malt (15,0 EBC) 5,0 % 
0,25 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 4,2 % 
0,15 kg Caramel Pils (BestMälz) (5,0 EBC) 2,5 %

[B]Humle og krydder[/B]
45,00 g Hallertauer Mittelfrueh [5,00 %] - Boil 60,0 min 22,0 IBUs 
10,00 g Hallertauer Mittelfrueh [5,00 %] - Boil 10,0 min 1,8 IBUs

[B]Andre ingredienser[/B]
3,00 g Chalk (Mash 60,0 mins) - 
1,00 g Epsom Salt (MgSO4) (Mash 60,0 mins)

[B]Meskeinformasjon[/B]
63*C 20min
66*C 20min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 1,78M celler/mL/*P
Informasjon om gjæring:
Pitch 8*C
10->15->17->coldcrash
Gjæringsforløp 14dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. desember 2018
Flasket: 15. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F