Brygger: Anders Gjørwad Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,049 FG: 1,012 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 7,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,70 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 78,3 % 0,60 kg Vienna (BestMälz) (8,0 EBC) 10,0 % 0,30 kg Munich Malt (15,0 EBC) 5,0 % 0,25 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 4,2 % 0,15 kg Caramel Pils (BestMälz) (5,0 EBC) 2,5 % [B]Humle og krydder[/B] 45,00 g Hallertauer Mittelfrueh [5,00 %] - Boil 60,0 min 22,0 IBUs 10,00 g Hallertauer Mittelfrueh [5,00 %] - Boil 10,0 min 1,8 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] 3,00 g Chalk (Mash 60,0 mins) - 1,00 g Epsom Salt (MgSO4) (Mash 60,0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] 63*C 20min 66*C 20min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1,78M celler/mL/*P Informasjon om gjæring: Pitch 8*C 10->15->17->coldcrash Gjæringsforløp 14dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. desember 2018 Flasket: 15. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F