Brygger: Steffen Selnes Karlsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9A Engelsk barley wine) Ekstra ingredienser: OG: 1,105 FG: 1,035 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 9,4% Beregnet IBU: 58,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Crystal 20L Special B Chocolate malt Dry extract malt [B]Humle og krydder[/B] Columbus Ahtanum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min på 68 grader C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 430 mrd. celler Informasjon om gjæring: 3 uker på 18 grader C. 6 uker på eikefat. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. april 2018 Flasket: 3. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F