Brygger: Steffen Selnes Karlsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9A Engelsk barley wine)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,105
FG: 1,035
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 9,4%
Beregnet IBU: 58,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Crystal 20L
Special B
Chocolate malt
Dry extract malt

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus
Ahtanum

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min på 68 grader C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 430 mrd. celler
Informasjon om gjæring:
3 uker på 18 grader C.
6 uker på eikefat.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. april 2018
Flasket: 3. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F