Brygger: David Høstaker
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,062
FG: 1,020
Mengde vørter: 19,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale malt, Crystal malt, Flaked Oats, Wheat malt, Roasted barley, Dark Chocolate malt.

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewser, Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på ca 68C i 60 min, sirkulerer, skyller med 80 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Tørket kveik #14
Gjærmengde: 1 t-skje
Informasjon om gjæring:
4 dager på 37 grader, 1 dag på 10 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2019
Flasket: 19. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N