Brygger: David Høstaker Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,062 FG: 1,020 Mengde vørter: 19,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale malt, Crystal malt, Flaked Oats, Wheat malt, Roasted barley, Dark Chocolate malt. [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewser, Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på ca 68C i 60 min, sirkulerer, skyller med 80 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Tørket kveik #14 Gjærmengde: 1 t-skje Informasjon om gjæring: 4 dager på 37 grader, 1 dag på 10 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2019 Flasket: 19. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N