Brygger: Per Øyvind Arnesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1105 FG: 1028 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,3% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 74 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,00 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) Grain 1 27,8 % 3,00 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) Grain 2 27,8 % 1,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 3 9,3 % 0,50 kg Caramunich Malt (110,3 EBC) Grain 4 4,6 % 0,30 kg Barley, Flaked (3,3 EBC) Grain 5 2,8 % 0,20 kg Carafa III (1034,3 EBC) Grain 6 1,9 % 0,20 kg Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 7 1,9 % 0,20 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 8 1,9 % 0,20 kg Rye, Flaked (3,9 EBC) Grain 9 1,9 % 2,20 kg Amber Dry Extract (24,6 EBC) Dry Extract 10 20,4 % [B]Humle og krydder[/B] 50,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 60,0 min Hop 11 33,9 IBUs 50,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 15,0 min Hop 12 16,8 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Name Description Step Temperature Step Time Protein Rest Add 22,43 l of water at 54,0 C 50,0 C 15 min Saccharification Heat to 64,0 C over 15 min 64,0 C 60 min Mash Out Heat to 76,0 C over 10 min 76,0 C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Ebbegarden (kveik) Gjærmengde: En dæsj Informasjon om gjæring: 33grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. mars 2019 Flasket: 15. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F