Brygger: Tom Erik Roberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1,053 FG: 1,018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale malt Flaket Havre Chocolate malt Brown Malt Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] Warrior East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66degC, 90min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Dry English Gjærmengde: 1,7L starter Informasjon om gjæring: 18days@19degC 5days@0degC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2018 Flasket: 6. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F