Brygger: Tom Erik Roberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1,053
FG: 1,018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale malt
Flaket Havre
Chocolate malt
Brown Malt
Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
Warrior
East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66degC, 90min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007 Dry English
Gjærmengde: 1,7L starter
Informasjon om gjæring:
18days@19degC
5days@0degC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2018
Flasket: 6. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F