Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1057
FG: 1009
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt	7	EBC	5000	g	
Flaked Corn	1	EBC	1500	g	
Wheat Malt	3	EBC	250	g

[B]Humle og krydder[/B]
Hopshot til 18 IBU
Amarillo	8.7	%	150	g	3	min	
Amarillo	8.7	%	20	g	Dry Hop

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step	63	°C	50	min	
Mash step	68	°C	25	min	
Mash step	73	°C	15	min	
Mash out	78	°C	5	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP670 American Farm
Gjærmengde: 4 liter starter
Informasjon om gjæring:
4 dager på 19 grader. Resten på 21

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. september 2018
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F