Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1057 FG: 1009 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 5000 g Flaked Corn 1 EBC 1500 g Wheat Malt 3 EBC 250 g [B]Humle og krydder[/B] Hopshot til 18 IBU Amarillo 8.7 % 150 g 3 min Amarillo 8.7 % 20 g Dry Hop [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 63 °C 50 min Mash step 68 °C 25 min Mash step 73 °C 15 min Mash out 78 °C 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP670 American Farm Gjærmengde: 4 liter starter Informasjon om gjæring: 4 dager på 19 grader. Resten på 21 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. september 2018 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F