Brygger: Arne Kristian Bye
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,056
FG: 1,014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 10,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
34.5% Golden Promise
20.4% Hvetemalt
13.7% Pale Malt 
10.4% Carapils
10,4% Havremalt
5.3% Caramalt 29EBC
5.3% flaket havre

[B]Humle og krydder[/B]
Citra 40min boil 6IBU

Hopstand
14,5 IBU Galaxy
9.3 IBU Azacca
11.9 IBU Citra

[B]Andre ingredienser[/B]
Lactose
Gyps
CaCl2 
MgSO4

[B]Meskeinformasjon[/B]
69C i 60 min 
75C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vermont ale
Gjærmengde: 1liter
Informasjon om gjæring:
0.9 Bar 21C i 10 dager
0.9 bar 23C i 4 dager 
Coldcrash 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2020
Flasket: 23. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F