Brygger: Arne Kristian Bye Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,056 FG: 1,014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 10,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 34.5% Golden Promise 20.4% Hvetemalt 13.7% Pale Malt 10.4% Carapils 10,4% Havremalt 5.3% Caramalt 29EBC 5.3% flaket havre [B]Humle og krydder[/B] Citra 40min boil 6IBU Hopstand 14,5 IBU Galaxy 9.3 IBU Azacca 11.9 IBU Citra [B]Andre ingredienser[/B] Lactose Gyps CaCl2 MgSO4 [B]Meskeinformasjon[/B] 69C i 60 min 75C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vermont ale Gjærmengde: 1liter Informasjon om gjæring: 0.9 Bar 21C i 10 dager 0.9 bar 23C i 4 dager Coldcrash 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2020 Flasket: 23. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F