Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10C Biere de garde OG: 1,068 FG: 1,012 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 82.7% Bonsak Wallonia Farmhouse 5.5% Caramunich I 5.5% Crystal Malt 6.4% golden candi syrup [B]Humle og krydder[/B] Northern brewer saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 60 min 75 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp515 Gjærmengde: 1pk + starter Informasjon om gjæring: 7 dager 18 grader 4 dager 20 grader 4 dager 4 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. desember 2019 Flasket: 22. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F