Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10C Biere de garde
OG: 1,068
FG: 1,012
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
82.7%  Bonsak  Wallonia Farmhouse 
5.5%  Caramunich I 
5.5% Crystal Malt
6.4% golden candi syrup

[B]Humle og krydder[/B]
Northern brewer
saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60 min
75 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp515
Gjærmengde: 1pk + starter
Informasjon om gjæring:
7 dager 18 grader
4 dager 20 grader
4 dager 4 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. desember 2019
Flasket: 22. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F