Brygger: Per Olav Fremo Kalvå
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1052
FG: 1008
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
95% Barke pils
5% Carahell

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau mittelfruh til 25 ibu ved 50 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min på 64 grader
30 min på 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY2206
Gjærmengde: 2,5x pitchrate
Informasjon om gjæring:
9 grader til 4 poeng fra FG

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2020
Flasket: 18. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N