Brygger: Per Olav Fremo Kalvå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1052 FG: 1008 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 95% Barke pils 5% Carahell [B]Humle og krydder[/B] Hallertau mittelfruh til 25 ibu ved 50 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min på 64 grader 30 min på 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY2206 Gjærmengde: 2,5x pitchrate Informasjon om gjæring: 9 grader til 4 poeng fra FG [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2020 Flasket: 18. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N