Brygger: Håkon Bugge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 74
FG: 7
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 29,0l
Alkoholstyrke: 9,49%
Beregnet IBU: 15,24
Beregnet farge: 8,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6.6kg Best Pilsen Malt 3.5 EBC
1.3 kg flaket hvete
0.2 kg flaket havre
0.2 kg bygg malt
0.2 kg flaket bygg

[B]Humle og krydder[/B]
20g Auroga FWH
20g Aurora 45 min
40 g Saaz 15  min
40 g Saaz 5 min
2 Stjerne Anis 30 min
40 g appelsinskall whirlpool
10g koriander frø whirlpool

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Steps:
110 Acid Rest (10 Minutes)
122 Protein Rest (15 minutes)
149 Beta Rest (30 Minutes)
158 Alpha Rest (30 Minutes)
172 Mash Out (10 Minutes)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
ca 20 dager på ca. 20 grd

[B]Kommentarer[/B]
En Karmeliet klone

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. juli 2018
Flasket: 22. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F