Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 74 FG: 7 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 29,0l Alkoholstyrke: 9,49% Beregnet IBU: 15,24 Beregnet farge: 8,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.6kg Best Pilsen Malt 3.5 EBC 1.3 kg flaket hvete 0.2 kg flaket havre 0.2 kg bygg malt 0.2 kg flaket bygg [B]Humle og krydder[/B] 20g Auroga FWH 20g Aurora 45 min 40 g Saaz 15 min 40 g Saaz 5 min 2 Stjerne Anis 30 min 40 g appelsinskall whirlpool 10g koriander frø whirlpool [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Steps: 110 Acid Rest (10 Minutes) 122 Protein Rest (15 minutes) 149 Beta Rest (30 Minutes) 158 Alpha Rest (30 Minutes) 172 Mash Out (10 Minutes) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: ca 20 dager på ca. 20 grd [B]Kommentarer[/B] En Karmeliet klone [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. juli 2018 Flasket: 22. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F