Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2G Klassisk røykøl
OG: 1070
FG: 1015
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Smoked Malt	10	EBC	3600	g	
Pilsner Malt	3	EBC	11000	g	
Black Malt	1220	EBC	300	g

[B]Humle og krydder[/B]
HopShot 61.1	%	10	g	60	min	
Saaz	2.9	%	50	g	15	min	
Kazbek	6.4	%	50	g	15	min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Første dekoksjon. Hovedmesk på 40. Uttrekk 1/3 Mes	40	°C	50	min	
Andre dekoksjon. Hovedmesk på 50. Uttrekk 1/3 Mesk	50	°C	50	min	
Tredje dekoksjon. Hovedmesk på 66. Uttrekk 1/3, ut	66	°C	30	min	
Utmesk. Temp nåes ved at kokende vørter fra tredj	78	°C	5	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafLager W-34/70
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Fermentation	SafLager W-34/70	9	°C	14	days	
Fermentation	No yeast added	18	°C	7	days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. desember 2017
Flasket: 10. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N