Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,063 FG: 1,010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 11,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 75.7% Castle Malting Chateau Pale Ale 7.9% Weyermann Carapils 7.9% Castle Malting Chateau Wheat Blanc 7.9% Oats, Flaked 0.6% Castle Malting Chateau Acid [B]Humle og krydder[/B] Cashmere Citra [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67gr 60 min 75gr 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: 19 grader 7 dager 20 grader 3 dager 4 grader 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2020 Flasket: 6. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F