Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,063
FG: 1,010
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 11,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
75.7% Castle Malting Chateau Pale Ale
7.9% Weyermann Carapils
7.9% Castle Malting Chateau Wheat Blanc
7.9% Oats, Flaked
0.6% Castle Malting Chateau Acid

[B]Humle og krydder[/B]
Cashmere
Citra

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67gr 60 min
75gr 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
19 grader 7 dager
20 grader 3 dager
4 grader 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2020
Flasket: 6. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F