Brygger: Geir Kenneth Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,086 FG: 1,010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Viennemalt, pilsmalt, Caramunich III, Biscuit, Aromatic, Special B, Pale Chocolate, Candi sirup [B]Humle og krydder[/B] Magnum, East Kent Golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C i 60min 72 C i 30min 78 C i 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jacks M31 Gjærmengde: 2pk, starter Informasjon om gjæring: Lagd 2l starter. Tilsatt oksygen i dunk. Tilsatt gjær på 17 grader. Økt fritt til opp mot 25 grader. Gjæret 2 uker på ca 23 grader. Tappet om og satt i et kjøligere rom i ca 2 uker før tapping (ca 10 grader) Tilsatt 8g sukker per liter og karbonert på flaske. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. desember 2019 Flasket: 17. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N