Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1054 FG: 1014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt, 4 kg. Vienna mallt, 1 kg. [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Mittelfruh, 4,5%, 35 g. v. 60 min og 25 g. v. 10 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 *C i 60 min 75 *C i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 9 *C i 6 dager, 12*C i 2 dager, 16 *C derfra [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. april 2018 Flasket: 21. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F