Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1054
FG: 1014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt, 4 kg. 
Vienna mallt, 1 kg.

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Mittelfruh, 4,5%, 35 g. v. 60 min og 25 g. v. 10 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 *C i 60 min
75 *C i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: starter
Informasjon om gjæring:
9 *C i 6 dager, 12*C i 2 dager, 16 *C derfra

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. april 2018
Flasket: 21. mai 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F