Brygger: Frode Krogstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,046
FG: 1,009
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg salome malt
1 kg chateau vienna

[B]Humle og krydder[/B]
75g hallertauer mittel

[B]Andre ingredienser[/B]
vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min
77 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp029
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Starter
18 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. januar 2019
Flasket: 20. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F