Brygger: Frode Krogstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,046 FG: 1,009 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg salome malt 1 kg chateau vienna [B]Humle og krydder[/B] 75g hallertauer mittel [B]Andre ingredienser[/B] vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min 77 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp029 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Starter 18 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2019 Flasket: 20. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F