Brygger: Ole Vidar Elvestad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,050 FG: 1,009 Mengde vørter: 53,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 19,2 Beregnet farge: 9,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Wheat Torrified Wheat Munich malt Oats Pilsmalt [B]Humle og krydder[/B] Nothern Brewer Styrain Golding Corriander seed Orange peal [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min ca 65 grade 45 min ca 68 grade [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belgian wit 2 Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: 18 daga på ca 20,3 grade [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. oktober 2019 Flasket: 30. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N