Brygger: Ole Vidar Elvestad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,050
FG: 1,009
Mengde vørter: 53,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 19,2
Beregnet farge: 9,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Wheat
Torrified Wheat
Munich malt
Oats
Pilsmalt

[B]Humle og krydder[/B]
Nothern Brewer
Styrain Golding
Corriander seed
Orange peal

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min ca 65 grade
45 min ca 68 grade

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Belgian wit 2
Gjærmengde: 2
Informasjon om gjæring:
18 daga på ca 20,3 grade

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. oktober 2019
Flasket: 30. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N