Brygger: Sigurd Johan Saure Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,066 FG: 1,014 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 62 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg Maris Otter Pale Ale 1 kg Crystal 45 0,5 kg Chocolate Rye 240 0,5 kg Black Malt 500 [B]Humle og krydder[/B] 40 gram Centennial 10AA 90min 50 gram Northern Brewer 7,5AA 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Infusion 68 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Kveik #8 Gjærmengde: 15 gram Informasjon om gjæring: Gjæret på 34 grader over 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. oktober 2019 Flasket: 10. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N