Brygger: Sigurd Johan Saure
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,066
FG: 1,014
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 62 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 kg Maris Otter Pale Ale
1 kg Crystal 45
0,5 kg Chocolate Rye 240
0,5 kg Black Malt 500

[B]Humle og krydder[/B]
40 gram Centennial 10AA 90min
50 gram Northern Brewer 7,5AA 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusion 68 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Kveik #8
Gjærmengde: 15 gram
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 34 grader over 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. oktober 2019
Flasket: 10. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N