Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 54 FG: 14 Mengde vørter: 36,0l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 44,7 Beregnet farge: 47 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7 kg Pale Ale 0.42 kg Crystal Malt 0.42 kg Sjokolademalt 0.73 kg Lettkokte Havregryn, ristet i ovn [B]Humle og krydder[/B] 34 g EKG 90 min 22 g Northern Brewer 90 min 6 g Fuggle 90 min 26 g Aurora 90 min 74 g Willamette whirlpool 10 g Cryo Casace whirlpool 20 g Cascade whirlpool [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grd i 60 min 78 grd i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M44 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: 10 dager ca 10 grd 10 dager ca 22 grd [B]Kommentarer[/B] Flasket med Muntons karb drops, ca 1.8gram per drops. IBU kalkulator fra brewersfriend.com [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. desember 2018 Flasket: 29. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F