Brygger: Øyvind Svanæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1069 FG: 1015 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 4000 gr Munich 2000 gr 200 Melado [B]Humle og krydder[/B] Magnum 60 min 30 gr [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min Utmesk 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 833 Gjærmengde: Starter Informasjon om gjæring: 3 uker på 10 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. mars 2019 Flasket: 1. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N