Brygger: Øyvind Svanæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1069
FG: 1015
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 4000 gr
Munich 2000 gr
200 Melado

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 60 min 30 gr

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min
Utmesk 78 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 833
Gjærmengde: Starter
Informasjon om gjæring:
3 uker på 10 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. mars 2019
Flasket: 1. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N