Brygger: Jo Walderhaug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 43,2
Beregnet farge: 13,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,00 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC)
0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC) 
0,50 kg Munich Malt (17,7 EBC)
0,30 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
65,00 g Mosaic [11,10 %] - Boil 15,0 min 
50,00 g Nelson [12,00 %] - Boil 5,0 min
40,00 g Nelson [12,00 %] - Boil 0,0 min

30,00 g Nelson[12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days
30,00 g Nelson[12,00 %] - Dry Hop 5,0 Days

[B]Andre ingredienser[/B]
2,8 pkg Safale American (DCL/Fermentis #US-05) [50,28 ml] Yeast 8 - -

[B]Meskeinformasjon[/B]
66°C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
18 °C i 14 dager før coldcrash og overføring til fat

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. november 2019
Flasket: 17. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F