Brygger: Jo Walderhaug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1052 FG: 1010 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 43,2 Beregnet farge: 13,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,00 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) 0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC) 0,50 kg Munich Malt (17,7 EBC) 0,30 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 65,00 g Mosaic [11,10 %] - Boil 15,0 min 50,00 g Nelson [12,00 %] - Boil 5,0 min 40,00 g Nelson [12,00 %] - Boil 0,0 min 30,00 g Nelson[12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days 30,00 g Nelson[12,00 %] - Dry Hop 5,0 Days [B]Andre ingredienser[/B] 2,8 pkg Safale American (DCL/Fermentis #US-05) [50,28 ml] Yeast 8 - - [B]Meskeinformasjon[/B] 66°C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 18 °C i 14 dager før coldcrash og overføring til fat [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. november 2019 Flasket: 17. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F