Brygger: Jonas Svare Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,067 FG: 1,014 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.215 kg Marris Otter Pale Malt 2.215 kg ireks pilsner malt 0.785 kg flaket hvete 0.785 kg hvete malt , lys [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 15g Magnum 13.3% Hopstand 70 grader 20 min - 100 gram mosaic 13% Dry hop dag 1 - 50 gram Citra 12.7% Dry Hop dag 3 - 150 gram Citra 12.7% Dry Hop dag 3 - 50 gram Mosaic 13% [B]Andre ingredienser[/B] 1 gram aromazyme 2.5 gram gjærnæring 6 gram cacl 2 - mesk 3 gram caso 4 - mesk 3 Ml melkesyre - mesk [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader - 90 min 77 grader - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Voss Kveik Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjæret på 35 grader i 2 døgn Lot temperatur falle fra 35 til 20 grader i 1 døgn. Siste tørrhumling ble tilsatt på 20 grader. Cold crashet fra 20 grader til 5 grader de neste 2 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. mai 2021 Flasket: 14. mai 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F