Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1053
FG: 1011
Mengde vørter: 31,0l
Mengde ferdig øl: 29,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvetemalt og pilsner

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer M.

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
43gr 10 min
66gr i 90 min
77gr i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 1 pakke - starter
Informasjon om gjæring:
17 gr i 10 dager
22 gr i 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. august 2018
Flasket: 7. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N