Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1053 FG: 1011 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 29,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvetemalt og pilsner [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer M. [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 43gr 10 min 66gr i 90 min 77gr i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 1 pakke - starter Informasjon om gjæring: 17 gr i 10 dager 22 gr i 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. august 2018 Flasket: 7. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N