Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,050 FG: 1,008 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7,00 kg Maris Otter 0,26 kg Simpson's Heritage 150 0,09 kg Black Malt 0,18 kg Lyle's Black Treacle [B]Humle og krydder[/B] 42 gr Magnum 14% @ 60 [B]Andre ingredienser[/B] Ingen [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Imperial A10 Darknes Gjærmengde: 200 milliarder celle Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] Ølet er second runnings fra en Old Ale. Oppskrifta er til dette ølet. Jeg la til litt ekstra malt til second runnings, og brukte vesentlig mindre treacle. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. mars 2022 Flasket: 18. mars 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N