Brygger: Per Øyvind Arnesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1090 FG: 1022 Mengde vørter: 57,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 90,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12,50 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) Grain 2 54,3 % 4,00 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) Grain 3 17,4 % 2,00 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) Grain 4 8,7 % 1,00 kg Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 5 4,3 % 0,80 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC) Grain 6 3,5 % 0,60 kg Black (Patent) Malt (985,0 EBC) Grain 7 2,6 % 0,60 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 8 2,6 % 0,50 kg Rye, Flaked (Briess) (9,1 EBC) 1,00 kg Milk Sugar (Lactose) (0,0 EBC) Sugar 10 4,3 % [B]Humle og krydder[/B] 150,00 g Simcoe [13,00 %] - Boil 60,0 min Hop 11 79,3 IBUs 50,00 g Aurora [8,25 %] - Boil 15,0 min Hop 12 8,3 IBUs 50,00 g Aurora [8,25 %] - Boil 5,0 min Hop 13 3,3 IBUs Gravity, Alcohol [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66c i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Ebbegarden (kveik) Gjærmengde: En dæsj Informasjon om gjæring: 25 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. januar 2016 Flasket: 14. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N