Brygger: John Sveinsson
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1080
FG: 1020
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich
Pale
Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
Hersbrucker
Mittelfruh
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W-34/70
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
19 grader 23 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. mars 2019
Flasket: 14. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N