Brygger: John Sveinsson Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1080 FG: 1020 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Pale Crystal [B]Humle og krydder[/B] Hersbrucker Mittelfruh Saaz [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W-34/70 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: 19 grader 23 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. mars 2019 Flasket: 14. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N