Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,065 FG: 1,017 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 9,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg Pilsner 1,9 kg Flaket Havre 700 gram Hvete 340 gram Cara Pils 340 gram Havre 250 gram Risskall 240 gram Acid [B]Humle og krydder[/B] 25 gram Citra 20 min. 35 gram Citra 1 min. 100 gram Idaho Hopstand 30 min. 80 gram Simcoe Hopstand 30 min. 60 gram Citra Hopstand 30 min. 75 gram Citra og 50 gram Idaho på dag 3 150 gram Citra,50 gram Idaho dag 8 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 75 min. 76,7 grader i 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-33 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 17 til 21 grader. CC i 2 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2020 Flasket: 18. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F