Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,065
FG: 1,017
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 9,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg Pilsner
1,9 kg Flaket Havre
700 gram Hvete
340 gram Cara Pils
340 gram Havre
250 gram Risskall
240 gram Acid

[B]Humle og krydder[/B]
25 gram Citra 20 min.
35 gram Citra 1 min.
100 gram Idaho Hopstand 30 min.
80 gram Simcoe Hopstand 30 min.
60 gram Citra Hopstand 30 min.
75 gram Citra og 50 gram Idaho på dag 3
150 gram Citra,50 gram Idaho dag 8

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 75 min.
76,7 grader i 15 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-33
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
17 til 21 grader. CC i 2 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2020
Flasket: 18. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F