Brygger: Knut Magnus Bøen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1,066
FG: 1,015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg pilsnermalt
2.5 kilo munchnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram MAGNUM på 60 minutter
Hallertau Mittelfruh 20 gram på 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
69 grader  i 60 min
Utmesk på 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 833
Gjærmengde: 6 liter starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. juni 2019
Flasket: 28. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F