Brygger: Knut Magnus Bøen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1,066 FG: 1,015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg pilsnermalt 2.5 kilo munchnermalt [B]Humle og krydder[/B] 20 gram MAGNUM på 60 minutter Hallertau Mittelfruh 20 gram på 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader i 60 min Utmesk på 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 833 Gjærmengde: 6 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. juni 2019 Flasket: 28. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F