Brygger: John Glattetre
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale
OG: 1,050
FG: 1,013
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 3,9%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 12,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Weyermann Pale Ale	
Weyermann Cara amber

[B]Humle og krydder[/B]
Barth Haas Goldings	
Barth Hass Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
WhirlFloc	
Yeast nutrition

[B]Meskeinformasjon[/B]
Temp [°C]	Rest [min]
68	                   45
76

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 4.47  * 10**11 cells
Informasjon om gjæring:
18 deg. C 3 days
18 - 20 deg. C 1 day
total fermentation time 3 weeks

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. januar 2019
Flasket: 10. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N