Brygger: John Glattetre Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale OG: 1,050 FG: 1,013 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 3,9% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 12,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Weyermann Pale Ale Weyermann Cara amber [B]Humle og krydder[/B] Barth Haas Goldings Barth Hass Goldings [B]Andre ingredienser[/B] WhirlFloc Yeast nutrition [B]Meskeinformasjon[/B] Temp [°C] Rest [min] 68 45 76 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 4.47 * 10**11 cells Informasjon om gjæring: 18 deg. C 3 days 18 - 20 deg. C 1 day total fermentation time 3 weeks [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2019 Flasket: 10. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N