Brygger: Pål Reinset Øyen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,061 FG: 1,019 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 66 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Crisp Maris Otter — Grain — 7.9 EBC Simpsons Crystal Dark — Grain — 270 EBC Thomas Fawcett Pale Crystal Malt — Grain — 75 EBC Thomas Fawcett Amber Malt — Grain — 101 EBC Gladfield Brown Malt — Grain — 178 EBC Briess Chocolate — Grain — 690 EBC Crisp Chocolate — Grain — 1240 EBC [B]Humle og krydder[/B] Magnum 12% — Boil — 60 min Tettnang 4.5% — Aroma — 20 min hopstand [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Temperature — 68 °C — 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis US-05 Gjærmengde: 2 pakker (23g) Informasjon om gjæring: Gjærskap, 18°C i 2 dager - 20°C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] Første forsøk på Brown Ale [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2019 Flasket: 29. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F