Brygger: Pål Reinset Øyen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,061
FG: 1,019
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 66 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Crisp Maris Otter — Grain — 7.9 EBC
Simpsons Crystal Dark — Grain — 270 EBC
Thomas Fawcett Pale Crystal Malt — Grain — 75 EBC
Thomas Fawcett Amber Malt — Grain — 101 EBC
Gladfield Brown Malt — Grain — 178 EBC
Briess Chocolate — Grain — 690 EBC
Crisp Chocolate — Grain — 1240 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 12% — Boil — 60 min
Tettnang 4.5% — Aroma — 20 min hopstand

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Temperature — 68 °C — 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis US-05
Gjærmengde: 2 pakker (23g)
Informasjon om gjæring:
Gjærskap, 18°C i 2 dager - 20°C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]
Første forsøk på Brown Ale

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2019
Flasket: 29. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F